H1 analizirajba

h1 analizirajba tri

swMenuFree

Ruski vozači čine dobra djela u saobraćaju (VIDEO)

Jutjub korisnik ArkadiYM93 je postavio snimke na kojima se vidi kako ruski vozači poput dobrih Samarićana spašavaju bebu, pomažu invalidima i starima...

rusi-pomazu u saobracaju

Ovaj video je pogledalo oko dva miliona ljudi za dva dana, a napravljen je od nemontiranih snimaka snimljenih kamerom koja se nalazi na kontrolnoj tabli u vozilima i koja se u Rusiji koristi za sprečavanje prevara osiguravajućih društava, odnosno snimanje saobraćajnih nesreća.

Tako može da se vidi čovjek koji u sred saobraćajne gužve izlazi iz svojih kola i trči do starice kako bi joj pomogao da pređe opasnu ulicu.

U zimskim uslovima je obaveza vozača da očiste kola od snijega prije nego što uđu u saobraćaj, ali toga se svi ne pridržavaju, pa je tako jedan Rus stao na semaforu iza nesavjesnog vozača, izašao iz kola i na brzinu očistio njegov automobil, kako bi se barem vidjela svjetla od snijega.

Snimljeno je i spašavanje bebe koja se stvorila odjednom na prometnom putu, pa je čovjek pomalo iznenađen situacijom izašao iz vozila i odnio bebu ispred kamiona koji je nailazio u suprotnom pravcu.

Interesantni su i snimci na kojima vozači guraju automobil strancu u nevolji, pomažu invalidima na putu ili napuštenim životinjama. 

Pogledajte video!

Blic.rs / eTrafika.net

 

Share

Google reklama4

Metro stanice širom svijeta

Twitter